VM i kundnytta – Affärsutvecklare sökes!

Just nu pågår ett världsmästerskap i kundnytta. Och vi på NOGA går för vinst. Det finns bara ett problem. Vi saknar dig. För du är väl NOGA?

Vi på NOGA hjälper våra kunder till bättre synlighet och ökad lönsamhet på internet. Det handlar om att hjälpa våra kunder att få fler besökare. Och fler affärer.

AFFÄRSUTVECKLARE PÅ NOGA

Vi på NOGA riktar oss till kunder som förstår affärsnyttan av att synas och ta plats online. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att nå våra högt ställda affärsmål. Ditt uppdrag som affärsutvecklare blir att aktivt utveckla befintliga och nya kundrelationer. Målet – att hjälpa våra kunder till fler besökare och fler affärer genomsyrar varje uppdrag. I din roll som affärsutvecklare brinner du för att utveckla affärsrelationen med kunden, genom hela uppdragsperioden. Det arbetet sker i tajt samarbete med våra strateger. På NOGA får du arbeta tillsammans med vassa medarbetare med spetskompetens inom internetmarknadsföring.

ÄR DU NOGA?

Som person är du analytisk, kreativ, självgående, diciplinerad och ordningsam. Du är riktigt vass på att uttrycka dig i både tal och skrift och grymt duktig på kundkontakt. Vi tror också att du brinner för att hjälpa kunderna till ökad lönsamhet.

Alla medarbetare arbetar under stort ansvar vilket ställer stora krav på var och en att själv ta ansvar för och äga sina frågor och uppdrag. Tempot och engagemanget är högt. Det är därför viktigt att du har en hög energinivå, är arbetssugen och klarar av utmanande uppgifter.

Maila oss en kort ansökan på jobba@noga.se, och berätta om varför du vill jobba på NOGA. Bifoga gärna ett foto och glöm inte skicka med länkar till LinkedIn och Twitter.

Vi ses!

Vi söker även strateger till vårt kontor i Jönköping.

Få NOGA NEWS direkt i din inkorg. Anmäl dig idag.