Svensk mästare i webbutveckling?

Är du svensk mästare i webbutveckling? Vi söker nu en vass webbutvecklare till vårt kontor i Jönköping.

Vi på NOGA hjälper våra kunder till bättre synlighet och ökad lönsamhet på internet. Vi jobbar bland annat med Sökmotoroptimering (SEO), Remarketing, annonsering och Konverteringsoptimering (CRO). Dessutom bygger vi webbplatser. Snygga webbplatser med en tydlig strategi för att ta besökaren hela vägen in i mål.

WEBBUTVECKLARE PÅ NOGA

På NOGA arbetar du tillsammans med medarbetare med spetskompetens inom Sökmotoroptimering, annonsering, Remarketing och Konverteringsoptimering. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att nå våra högt uppsatta mål. Ditt uppdrag som webbutvecklare blir att utveckla befintliga och nya webbplatser. Webbproduktionen är alltid en del av en komplett markadsföringsstrategi med tex trafikdrivande aktiviteter inom SEO, PPC och Remarketing. Som utvecklare har du ett konverteringsperspektiv som genomsyrar dina idéer.

ÄR DU NOGA?

Som person är du analytisk, kreativ, självgående och ordningsam. Du är riktigt vass på att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är grymt duktig på kundkontakt, och brinner för att hjälpa kunder till ökad lönsamhet.

Alla medarbetare arbetar under stort ansvar vilket ställer krav på var och en att själv ta ansvar för och äga sina frågor och uppdrag. Tempot och engagemanget är högt. Det är därför viktigt att du har en hög energinivå, är arbetssugen och klarar av utmanande uppgifter.

Vill du jobba med kunder såsom Eton, Myresjöhus, Nordic Wellness och HSB? Maila oss en kort ansökan på jobba@noga.se, och berätta om varför du vill jobba på NOGA. Bifoga gärna ett foto och glöm inte skicka med länkar till din LinkedIn och Twitter.

Vi ses!

Vi söker även 2 strateger till vårt kontor i Jönköping.

Få NOGA NEWS direkt i din inkorg. Anmäl dig idag.