Vi söker en digital strateg.

Nu söker vi dig som vill vara med och nå våra högt uppsatta mål. Ditt uppdrag som strateg blir att jobba med effektiv marknadsföring – med fokus på digital annonsering.

Vi söker en ny digital strateg med inriktning mot digital annonsering.

Vi på NOGA hjälper våra kunder till bättre synlighet och ökad lönsamhet på internet. Vi jobbar bland annat med Sökmotoroptimering (SEO), Programmatic, AdWords, Facebook och e-mail-marketing.

Digital Strateg

På NOGA arbetar du tillsammans med medarbetare med spetskompetens inom digtal marknadsföring. Nu söker vi dig som vill vara med och nå våra högt uppsatta mål. Ditt uppdrag som strateg blir att jobba med effektiv marknadsföring – med fokus på digital annonsering.

Är du NOGA?

Som person är du analytisk, kreativ, effektiv och ordningsam. Du är riktigt vass på att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är grymt duktig på kundkontakt, och brinner för att hjälpa kunder till ökad lönsamhet. Är du vass på SEO är det helt klart en tung merit. Men erfarenhet inom Online-PR eller webbutveckling är heller ingen nackdel. Har du dessutom certifieringar inom Google AdWords eller Analytics? Ja, då är du helt klart inne på rätt spår.

Alla medarbetare arbetar under stort ansvar vilket ställer krav på var och en att själv ta ansvar för och äga sina frågor och uppdrag. Tempot och engagemanget är högt. Det är därför viktigt att du har en hög energinivå, är arbetssugen och klarar av utmanande uppgifter.

Vill du jobba med kunder såsom Mirro, LAGA och Myresjöhus? Maila oss en kort ansökan på jobba@noga.se, och berätta om varför du vill jobba på NOGA. Bifoga gärna ett foto och glöm inte skicka med länkar till din LinkedIn och Twitter.

Vi ses!

Lämna en kommentar