Vi älskar kunskapsöverföring

Framgångsrika företag utmärker sig genom sin kunskap och vi har bra anledningar till att lägga så mycket tid för undervisning och coaching. Vi ser det som en fördel om våra kunder är duktiga kravställare och har bättre förståelse för det jobb vi hjälper dem med.

Det senaste halvåret har vi på NOGA Sökmotoroptimering haft lite extra många besökare på vårt huvudkontor i Jönköping. Kunder, samarbetspartners, webb- och reklambyråer har fått utbildning i hur man blir framgångsrik på internet.

Intresset har varit stort och ibland har det varit riktigt trångt i konferenssalen! Undervisningen och samtalen har handlat om allt från sökbeteenden och Googles utveckling till strategisk och mer teknisk sökmotoroptimering samt konverteringsoptimering inom ehandel.

Framgångsrika företag utmärker sig genom sin kunskap och vi har bra anledningar till att lägga så mycket tid för undervisning och coaching. Vi ser det som en fördel om våra kunder är duktiga kravställare och har bättre förståelse för det jobb vi hjälper dem med. Kunskap är inte bara något som finns och som enkelt kan skrivas ned i dokument, utan något som hela tiden utvecklas med individerna i en organisation.

Strategisk partner

NOGA är en strategisk partner för företag som vill komma längre i sin marknadsföring. Vi levererar inte bara en tjänst (som t ex SEO för vissa utvalda sökfraser) utan våra tjänster utgör ett viktigt kugghjul i synligheten och marknadsföringen hos ett modernt företag.

Vi ser kunskapsöverföring som en naturlig del i alla uppdrag. När vi coachar våra kunder förklarar vi alltid hur vi arbetar och varför vi gör som vi gör. Vi tror att ju mer våra kunder förstår, desto lättare får de att ta nya steg i sin internetmarknadsföring. Det gynnar alla parter! Ju mer våra kunder kan om SEO och ju större förståelse de har för A/B-tester för konverteringsoptimering, desto längre kan vi komma i vårt gemensamma arbete att skaffa fler kunder åt våra kunder. För just kundernas förtjänst är alltid vårt främsta fokus.

Kontakta gärna mig om du är intresserad av utbildning i internetmarknadsföring under NOGAs koncept “Förtjäna dina besökare och få fler kunder”. Du når mig snabbast på alexander.edsmyr@noga.se.

Få NOGA NEWS direkt i din inkorg. Anmäl dig idag.