AdWords-strateg sökes till vårt kontor i Jönköping.

Är du bra på att skriva klickvänliga AdWords-annonser? Är du duktig på att strategiskt samordna vassa remarketing-kampanjer och  jobba aktivt mot tydliga KPI-mål? I så fall är du kanske NOGA:s nästa strateg. Till vårt kontor i Jönköping söker vi just nu en strateg med huvudinriktning på Google AdWords.

STRATEG PÅ NOGA

Ditt uppdrag som strateg blir att jobba med effektiv marknadsföring som verkligen ger mer tillbaka. Som strateg med inriktning på Google AdWords blir du arkitekten bakom smarta annonskampanjer där du hela tiden jobbar mot tydliga affärsmål. Som strategisk partner till våra kunder är vårt uppdrag att alltid maximera synligheten och lönsamheten på internet. Här på NOGA kommer du arbeta tillsammans med andra medarbetare som har spetskompetens inom Sökmotoroptimering, Onlineannonsering, Remarketing och Konverteringsoptimering. Gemensamt är att alla arbetar för att ge kunderna maximal lönsamhet genom att synas på internet.

ÄR DU NOGA?

Som person är du analytisk, kreativ, effektiv och ordningsam. Du är riktigt vass på att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är grymt duktig på kundkontakt och brinner för att hjälpa våra kunder till ökad lönsamhet. Nu söker vi dig med minst 2 års erfarenhet av sökmotorannonsering. Har du dessutom certifieringar inom Google AdWords eller Analytics? Ja, då är du helt klart inne på rätt spår.

Både våra kunder och vi själva ställer stora krav på oss. Därför är det extra viktigt att du är van att äga dina egna frågor och  gärna arbetar under eget ansvar. Tempot och engagemanget är ofta högt. Det är därför även viktigt att du har en hög energinivå, är arbetssugen och klarar av utmanande uppgifter. I gengäld kan vi lova ett stimulerande och utvecklande arbete med några av marknadens roligaste varumärken.

Vad sägs om att jobba med kunder som Eton, Myresjöhus, Nordic Wellness och 8848? Maila oss en kort ansökan på jobba@noga.se, och berätta om varför du borde få jobba på NOGA. Bifoga gärna ett foto och glöm inte skicka med länkar till din LinkedIn och Twitter.
Få NOGA NEWS direkt i din inkorg. Anmäl dig idag.