Nå nya målgrupper med skulle
vilja
 bli
 din viktigaste partner.

Är du marknadschef eller på annat sätt ansvarig för bolagets marknadsföring? Vi är intresserade av att inleda nya samarbeten med dig som vill utveckla din affärsverksamhet med hjälp av digital marknadsföring. Ring oss på 010-33 00 050 eller skicka ett mejl på case@noga.se och berätta om dina önskemål, din verksamhet och dina affärsmål, så tar vi gärna en diskussion. Välkommen att höra av dig!

KONTAKTA OSS
Du når oss alltid på mejl@noga.se
 och vardagar mellan 8-17 når du oss även på telefon 010 – 33 00 050.

BESÖK OSS
Vi tar normalt emot bokade besök på vårt huvudkontor på Bataljonsgatan 8 i Jönköping. Just nu är vi lite restriktiva med fysiska möten och träffas hellre via webbmöten. Kontakta oss så diskuterar vi vidare.

PERSONUPPGIFTER
När du kontaktar oss behöver vi behandla dina personuppgifter. Och genom att kontakta oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter. I vår integritetsspolicy kan du läsa om hur behandlingen går till.

ANSÖKAN OM ARBETE & PRAKTIK

Har du frågor gällande arbete eller praktikplats? Vi söker ständigt efter fler talanger som kan förstärka vårt team av strateger och under både vår och höst erbjuder vi möjlighet till praktik för högskole- och yrkesstuderande.

För att din ansökan om arbete eller praktik ska behandlas behöver den vara skriven på svenska och innehålla namn, ålder, kontaktuppgifter, CV och ett kort personligt brev där du beskriver dig själv och förklarar hur just du kan bidra till att göra Noga lite vassare.

För att söka arbete mejlar du oss på jobb@noga.se. Söker du praktik så skickar du ett mejl på praktik@noga.se.
Undvik att skicka onödiga personuppgifter som personnummer.

Bataljonsgatan 8
553 05 Jönköping

Fler affärer med sökmotoroptimering (SEO).

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om hur du ska kunna synas framför dina konkurrenter, när någon söker efter det du erbjuder. Målet med SEO är att varje relevant sökning ska leda till ett besök på just din webbplats. Och till skillnad från när du annonserar kommer du själv äga din investering – eftersom att du investerar i din egen webbplats. Väl genomförd sökmotoroptimering är därför ofta en mycket lönsam investering.
Det här är SEO
Precis på samma sätt som med sökannonsering med Google Search Ads, handlar SEO om att ranka – att synas i Googles sökresultat, när någon söker efter det du pratar om på din webbplats. Men istället för att köpa annonser för att synas så visas du på grund av att Google bedömer att din sida ger ett relevant svar på sökarens fråga. Om du dessutom är den som har det mest relevanta svaret, visas din sida överst i sökresultatet. Det förutsätter att du även har en teknisk korrekt sajt samt att även andra webbplatser går i god för din sajt genom att länka till den. Google bedömer alltså webbplatsens innehåll och relevans inom det aktuella ämnet. Därför är det nästan omöjligt att ranka på sökningar som inte har med innehållet på din webbplats att göra. Man kan lite förenklat säga att en väl optimerad webbplats är tekniskt korrekt, har bra innehåll och gillas av andra.
INVESTERA I DIG SJÄLV
Eftersom arbetet med sökmotoroptimering innebär att vi bygger upp trovärdigheten för din webbplats, är det just en investering i din webbplats. Speciellt i jämförelse med annonsering, som handlar om att betala för varje klick och besök på webbplatsen. Och när man investerar i sig själv kan man gott kosta på sig att tänka lite mer långsiktigt. Eftersom väl genomförd SEO med fördel sker över tid, så passar det långsiktiga perspektivet extra bra här. 
bättre ranking med OPTIMERad LÄNKPROFIL
Många förknippar SEO-arbete med att justera kod och text på webbplatsen, i hopp om att Google enkelt ska förstå att just min webbplats är den som bäst svarar på sökfrågan. Det här är i sak korrekt. Men det är endast en del av sökmotoroptimeringen som sker på själva webbplatsen. En stor del av arbetet handlar om att förstärka och optimera sajtens länkprofil. Varje länk som pekar på din webbplats fungerar som en voteringsröst som legitimerar och intygar att din webbplats innehåller bra och relevant information i ämnet. Ju fler webbplatser som länkar till dig, desto högre relevans. Dessa externa länkar, i kombination med bra och optimerat innehåll, ligger till grund för Googles bedömning att din webbplats är den som bäst kan besvara sökfrågan. Genom att skaffa fler länkar, från relevanta webbplatser, förbättrar du rankingen och därmed synligheten i sökresultatet. Det här är den enskilda åtgärd som ger starkast effekt på resultatet. Därför behöver du en genomtänkt strategi för förstärkning och optimering av länkprofilen.
SEO VID LANSERING AV NY WEBBPLATS
I samband med lansering av ny webbplats förändras ofta förutsättningarna för ranking och synlighet i grunden. Det beror bland annat på nya URL-struturer och förändrat innehåll och navigering. Därför har många än idag en bild av att man som regel tappar ranking i samband med ny webbplats. Men de negativ effekterna av dessa förändringar kan ganska enkelt förebyggas genom en genomtänkt lanserings-strategi med SEO-perspektiv. Genom att i god tid före lansering genomföra en SEO-analys som kartlägger behov och problem och därefter genomföra preventiva insatser, så kan ranking-försämring därmed undvikas.
ta hjälp av SEO-byrån NOGA för EN SEO-ANALYS
När Strategibyrån Noga startades 2009 i Jönköping var det som SEO-byrå. På den tiden arbetade vi enbart med Sökmotoroptimering – att skapa lönsamhet genom organisk synlighet. Vi arbetar ännu idag mycket med SEO och anser att bästa sättet att starta ett SEO-projekt är att genomföra en ordentlig SEO-analys. Då låter vi en erfaren strateg analysera nuvarande status och förslå förbättringar och åtgärder. I våra analyser ingår även ett konkret åtgärdsförslag som visar vilka insatser som ger mest effekt för pengarna. Sedan är det bara att börja arbetet med att optimera för en bättre synlighet och fler affärer. Vi har sedan starten hunnit hjälpa många företag att utforma och genomföra SEO-strategier som ger fler riktiga affärer. Hör gärna av dig om du vill prata mer om möjligheterna att använda sökmotoroptimering för att öka din lönsamhet. Läs mer om digital marknadsföring här.
KONTAKTA OSS FÖR OFFERT!

   Här finns vi
   Strategibyrån Noga AB
   Bataljonsgatan 8
   553 05 Jönköping

   036 – 777 90 95
   mejl@noga.se