Bli vass på Sökmotoroptimering – SEO är inte någon rocket-science!

Jag antar att även du vill synas bättre? Det vill nästan alla. För det är just det sökmotoroptimering handlar om.
Att lyckas maximera sin synlighet i sökmotorernas organiska träfflista. Eller misslyckas.

Ärligt talat. Sökmotoroptimering är verkligen ingen rocket-science. Det handlar om att du ska synas framför dina konkurrenter när någon söker efter det du erbjuder. Det är ju din webbplats besökarna ska hamna på. Oavsett om du säljer skjortor eller hudvårdsprodukter. Eller erbjuder tjänster. Svårare än så är det inte. Det finns absolut ingen anledning att krångla till det.

Däremot finns det några viktiga saker som jag vill att du lägger på minnet. Troligen kan nästan vilken SEO-byrå som helst hjälpa dig till bättre synlighet genom sökmotoroptimering. Ja, så är det faktiskt. Men oftast är det inte där skon klämmer.

Tricket är att arbeta med sökmotoroptimering på rätt sätt. Med rätt metoder. Sökmotoroptimering som bygger upp ett långsiktigt värde. För din skull. Och då är det givetvis viktigt att välja rätt partner. Så välj din partner med omsorg.

Välj ett upplägg där allt arbete som utförs stannar hos dig som kund. Långt bort från billiga hyrlänkar och kortsiktiga genvägar. Ställ krav på att pengarna som investeras i sökmotoroptimering ska generera mer tillbaka till dig i form av fler affärer.

Allt annat är helt enkelt för dåligt.


Sökmotoroptimering tillsammans med en vass strategi för att få dina besökare att bli kunder är en riktigt kraftfull kombination. Sen kommer det riktigt roliga. Affärerna. Hör av dig, så vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med sökmotoroptimering som verkligen ger dig mer tillbaka.


Läs mer om hur vi jobbar med sökmotoroptimering (SEO)

#
30 apr: Såhär blir språket en framgångsfaktor

Du ökar din webbplats chanser att synas bättre på Google genom att skriva texter på rätt språk. Var noga med hur du använder språket och nå en större skara potentiella kunder. Skriv på tyska för tyskar Allt fler företag som vill etablera sig utanför Sverige väljer bort det svenska språket…

#
05 apr: Googles “Mobile First” ritar om sökresultatet!

Google har i dagarna meddelat att de nu påbörjat förändringen för hur de indexerar webbplatser. Mobile First-indexing innebär att Google använder den mobila versionen av en webbsida för indexering och ranking istället för desktopversionen, för att bedöma en sidas relevans för användaren. Det här är en stor förändring som följer…