“..så vi har stängt av internet.” – Kim Jong Un

Precis som vi skrivit om innan har vi tagit fram en ny marknadsföringsstrategi. Vi har redan märkt ett riktigt bra genomslag, så vi fortsätter. Och en annars ganska tråkig och tillrättalagd bransch mår väl rätt bra av lite rock’n’roll, eller hur? Vi har tagit fram 6 vykort med budskap som sticker ut. Som vanligt ligger Micke Nyander på Marknad & Media bakom produktion, idé och design.

isacneewton
“Synlighet på internet är oviktigt för företag. Det är mycket bättre att lägga pengarna på tidningsannonser och telefonkataloger”. – Ingvar Newton.

 

Hur många månader har du råd att inte synas?hardurådattintesynas

Att inte investera i synlighet på internet är ofta faktiskt dyrare än att göra det. På NOGA är det en självklarhet att de pengar som investeras i tex sökmotoroptimering faktiskt ger mer tillbaka. Allt annat vore ett totalt misslyckande. Befinner du dig fortfarande i ett läge då det verkar som att Google inte gillar dig, eller åtminstone skulle kunna gilla dig mer? Alldeles oavsett tycker jag du ska kontakta någon av våra affärsutvecklare Joel (0739 – 56 03 70), Sebastian (0760 – 22 08 55) eller Mikael (0708 – 69 25 96) så kan de berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att ändra på det.

 

Få NOGA NEWS direkt i din inkorg. Anmäl dig idag.