NOGA är certifierad Google Partner

Googles partnerprogram finns till för att du som kund ska kunna hitta en byrå som verkligen är kvalificerad att utveckla och optimera ditt företags onlinemarknadsföring. Numer kallas online-marknadsförings-företag som är betrodda av Google för ”Google Partners”.

Under hösten 2013 pensionerade Google sin tidigare certifiering för digitala annonsbyråer, ”Google AdWords Certified Partner” och har nu ersatt den med en uppgraderad certifiering för Google Partners. NOGA, som även tidigare var partner, är nu en certifierad Google Partner.

Googles partnerprogram finns till för att du som kund ska kunna hitta en byrå som verkligen är kvalificerad att utveckla och optimera ditt företags onlinemarknadsföring. Numer kallas online-marknadsförings-företag som är betrodda av Google för ”Google Partners”. Kraven för att få bli partner har blivit större och kontrollerna hårdare – allt för att säkerställa att du som betalande kund alltid ska få maximal valuta för investerade pengar vid annonsering med Google AdWords. För att lättare bli igenkända får certifierade byråer använda ett speciellt märke som visar på godkänd Google Partner-status. På google.com/partners/ säger Google själva så här om sina Google Partners:

“Märket ges till företag som når goda resultat med Googles produkter. Deras företag är sunda, deras kunder är nöjda och de arbetar enligt vedertagna Google-metoder. Våra partner är alltid informerade om de senaste verktygen och produkterna från Google eftersom de genomgår certifieringsprov som administreras av Google var 18 månad. Våra partner är bevisat framgångsrika. De använder branschens bästa metoder för att hantera kampanjer och hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din marknadsföringsbudget. Våra partner ligger steget före eftersom de arbetar direkt med Google. De har tillgång till utbildningar och produktnyheter och är alltid välunderrättade om vad som händer på Google. Låt en certifierad expert hantera din onlinemarknadsföring så att du kan koncentrera dig på verksamheten.”

Hör gärna av dig till en riktig Google Partner om du vill veta mer om online-annonsering och synlighet på internet.

Få NOGA NEWS direkt i din inkorg. Anmäl dig idag.