NOGA NEWS

Läs om sökmotoroptimering (SEO), konverteringsoptimering (CRO), Google AdWords (och Google Shopping såklart),
sociala medier så som Facebook  och Instagram etc. Innehållet är inte copyrightskyddat. Det innebär att du är fri att
använda dig av materialet som du vill. I det läget uppskattar vi dock en tillbaka-länk till oss.
#
13 Dec: Så påverkar AdWords din organiska trafik

En fråga som ofta dyker upp är huruvida en ökad eller minskad budget för Google Adwords påverkar den organiska trafiken och arbetet med SEO. Det här är ofta en källa till missförstånd, så det är dags att reda ut det. Det enkla svaret är nej – det finns ingen direkt påverkan mellan organisk och…

#
17 Aug: Tre misstag vi ser allt fler begå som kan skada din SEO
Vi ser tyvärr ofta några vanliga misstag vid lansering av webbplatser som kan få förödande konsekvenser för positioneringen i sökmotorerna. I det här inlägget tänker jag redogöra för vilka några av dessa trender är och varför de kommer hämma din sökmotoroptimering.
#
29 Maj: Google och besökaren – den eviga kompromissen
Vad är du villig att kompromissa med för att Google ska ranka din sajt högre? Och tvärtom, vad är du villig att skippa för att besökaren ska få en bättre upplevelse? Vi ställs dagligen inför det här bekymret. Och det är lika lurigt varje gång.
#
29 Mar: Hemligheten bakom annonserna – Så lyckas du på Google Shopping
Shopping, också känt som Product Listing Ads (PLA), har varit en del av AdWords annonserbjudande sedan flera år tillbaka. Det senaste året har Shopping tagit en mer framträdande position i sökresultatet och på de sökord med högst konkurrens ligger det allt som oftast sex stycken Shopping-annonser över både de vanliga annonserna och det organiska resultatet.