KLIENT / SMÅLANDSVILLAN
Digital LEADS-strategi för SmålandsVillan
OBOS Sverige AB är en av Sveriges ledande huskoncerner, med drygt 900 medarbetare och över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927. I OBOS Sverige AB ingår bolagen Myresjöhus AB, SmålandsVillan AB, OBOS Bostad AB, och OBOS Mark AB. Vi på NOGA är sedan 2012 Myresjöhus och SmålandsVillans strategiska partner inom digital marknadsföring. Med kundresan i fokus jobbar vi tillsammans med digitala insatser i syfte att uppnå kundens affärsmål.
KLIENT / SMÅLANDSVILLAN
Digital LEADS-strategi för SMÅLANDSVILLAN
SmålandsVillan grundades 1997 och är en del av Sveriges ledande bostadskoncern OBOS Sverige AB. Med Småländsk finurlighet och smarta lösningar erbjuder SmålandsVillan mycket hus för pengarna. SmålandsVillan är ett minst sagt prisvärt alternativ som erbjuder ett nyckelfärdiga hus – både som färdiga modulhus och anpassningsbara hus. NOGA har sedan 2012 hjälpt SmålandsVillan med marknadsföring på nätet och är idag OBOS strategiska partner för digital marknadsföring. 
Digitala insatser för relevanta mottagare.
SmålandsVillan har en tydlig ambition: Alla ska kunna bo i ett eget hus! Ett hus som man dessutom kan växa i om familjen växer. Vårt uppdrag är att leverera digital marknadsföring som verkligen fungerar. Vi arbetar med varumärkesbyggande insatser för relevanta mottagare – alltid med kundresan som utgångspunkt. Med programatisk annonsering, remarketing och sökmotoroptimering når vi precis rätt personer i precis rätt läge. Och att nå relevanta hus- och tomtköpare i precis rätt läge är mycket viktigt. Vi på NOGA arbetar alltid med tydliga affärsmål med våra klienter. Det innebär bland annat att vår strategi planeras och synkas med befintlig marknadsplan för maximal effekt.
Digitala insatser för relevanta mottagare.
SmålandsVillan har en tydlig ambition: Alla ska kunna bo i ett eget hus! Ett hus som man dessutom kan växa i när familjen växer. NOGAs uppdrag är att leverera digital marknadsföring som verkligen fungerar. Vi arbetar med varumärkesbyggande insatser för relevanta mottagare – alltid med kundresan som utgångspunkt. Med programatisk annonsering, remarketing och sökmotoroptimering når vi rätt personer i precis rätt läge. Vi på NOGA arbetar mot våra klienters affärsmål. Det innebär bland annat att vår strategi planeras och synkas med befintlig marknadsplan för att kunna nå maximal effekt.