Skippa IT-avdelningen med Google Tag Manager.

Med Google Tag Manager slipper du manuella scriptjusteringar och scriptinmatningar. Verktyget är dessutom enkelt uppbyggt och tanken att administrera alla spårningsscript på ett och samma ställe är givetvis god. GTM integrerar enkelt och effektivt med andra Google verktyg.

Med Google Tag Manager slipper du manuella scriptjusteringar och scriptinmatningar. Verktyget är dessutom enkelt uppbyggt och tanken att administrera alla spårningsscript på ett och samma ställe är givetvis god.

Google Tag Manager är ett såkallat Tag Manager System (TMS). Andra TMS är “Tag Man”, “Ensighten”, “DC Storm”, “Bright Tag”, “Tag Commander” och “Qubit”. Och det finns fler ändå. Men även om du i dagsläget inte driver en e-handel med avancerad spårning, kan det ändå vara en bra idé att börja jobba med Google Tag Manager. Även om enklare moment är smidiga att utföra med Google Tag Manager, är det framförallt tidsbesparande och enklare att konfigurera en lite mer avancerad spårning för dig som tex driver en ehandelssajt och arbetar mycket med konverteringsoptimering.

Skippa IT-avdelningen (!)

En jättefördel är givetvis också att du slipper gå via din interna IT-avdelning eller via en underleverantör för att tex byta ut eller modifiera en spårningskod för Google AdWords eller Google Analytics, eftersom att du med Google Tag Manager administrerar allt själv.

Fler affärer till dig?

NOGA är Google Partner och arbetar med synlighet på internet. Vi arbetar som strategisk partner med kompletta strategier för marknadsföring på internet. Vi arbetar bland annat med sökmotoroptimering (SEO), Google AdWords (PPC) och konverteringsoptimering (CRO).  Vårt mål är fler affärer till våra kunder, genom bättre synlighet och ett starkare varumärke. Vi utbildar dig dessutom gärna i Google Tag Manager.

Bli strategisk partner med NOGA.

Få NOGA NEWS direkt i din inkorg. Anmäl dig idag.

Comments (1)

GTM är fantastiskt. Dock krävs fortfarande IT avdelningen i många fall där t.e.x. Enhanced E-Commerce skall implementeras via GTM. Det är fortfarande i många fall där man måste manuellt gå in och peta i kod på hemsidor tyvärr… trots GTM.