En vår med nya uppdrag och nya medarbetare.

”För att på bästa sätt kunna hjälpa kunder till fler affärer online 2014 krävs en fullfjädrad strateg”.

Idag är det få som inte håller med oss om det.

Av förklarliga skäl.

Men även en vass strateg ställs ofta inför uppdrag som innebär nya utmaningar. Och på gamla meriter kommer du heller inte speciellt långt. Istället behöver du visa att det du gör faktiskt leder till fler affärer.

Du som är vass behöver alltså sikta in dig på att bli ännu vassare. Levererar vi ett stort antal nya affärer till våra kunder idag, letar vi efter vägar att leverera ännu fler. Kompetensutveckling är därför en viktig del i att hålla nivån up-to-date. Vår SEO-strateg Theodor Forselius förnyade i maj sin certifiering som Google Certified Indivudual. Dessutom kan nu även Christian Olofsson titulera sig som Google Certified Individual och Google Analytics Individual Qualified. Riktigt bra jobbat!

Våren på NOGA har inneburit flera nya kunder med flera riktigt intressanta uppdrag. Det finns inget vi hellre vill än att leverera fler affärer till våra kunder, så vi är naturligtvis riktigt glada när vi får förtroendet att göra det vi gör bäst. Och som en naturlig utveckling anställde vi dessutom så sent som i maj ytterligare en medarbetare – Andreas Söderman. Och precis som vi trodde har Andreas redan visat sig vara riktigt vass när det handlar om strategi-arbete. Riktigt bra jobbat, och självklart inte bara av Andreas, utan av hela teamet.

Ha en riktigt trevlig midsommar!

Få NOGA NEWS direkt i din inkorg. Anmäl dig idag.