Efterlyses: SEO-strateger till våra kontor i Jönköping och Kungsbacka!

Är du duktig på att skriva? Vet du hur man formulerar ett budskap med en smart PR-vinkling för maximal viral spridning? Vi på NOGA hjälper våra kunder att synas på internet. Vi arbetar enligt devisen att du behöver förtjäna dina besökare. Med det menar vi att det i längden inte finns några genvägar för att nå och behålla bra synlighet och ett bra sökträffresultat. Därför arbetar vi alltid med att skapa relevant innehåll som verkligen är till nytta för besökaren. Det ger bra trovärdighet och belönas av sökmotorerna med bättre placeringar i träfflistorna. Med hjälp av sökmotoroptimering (SEO), aktiviteter i sociala medier, och annonsering genom Google Adwords hjälper vi våra kunder till fler affärer.

JOBBA MED ETISK SÖKMOTOROPTIMERING

På NOGA jobbar vi med Etisk Sökmotoroptimering. Det innebär bland annat att vi arbetar med riktigt smarta länkaktiviteter för att få naturliga länkar från relevanta sajter. Vi arbetar med ett värdefullt och relevant innehåll på webbplatserna. Och vi arbetar alltid med ett långsiktigt perspektiv med en tydlig målbild.

HÖGA KRAV

På NOGA kommer du arbeta tillsammans med medarbetare med spetskompetens inom sökmotoroptimering och konverteringsoptimering. Nu söker vi dig som vill vara med att fortsätta bygga NOGA och nå våra högt uppsatta mål.

Vi söker två nya SEO-strateger som kommer arbeta med att framställa smarta länkbetes- och PR-kampanjer för naturliga länkar till våra kunders webbplatser. Har du erfarenhet av Online-PR är det helt klart meriterande. Har du arbetat med några lyckade SEO-projekt? Berätta gärna lite kort om upplägget, samt vilka metoder du använt dig av.
Hos NOGA är tempot och engagemanget mycket högt, varför det är viktigt att du har en hög energinivå, är arbetssugen och klarar av utmanande uppgifter.

VEM ÄR DU?

Som person är du analytisk, kreativ, effektiv och ordningsam. Alla medarbetare arbetar under stort ansvar vilket ställer krav på var och en att själv ta ansvar för och äga sina frågor och uppdrag.

Maila oss en kort ansökan på jobba@noga.se, och berätta om varför du vill jobba på NOGA. Bifoga gärna ett foto och glöm inte skicka med länkar till din LinkedIn, Twitter och Instagram.

Har du frågor? Maila oss på jobba@noga.se.

Välkommen med din jobbansökan!

Lämna en kommentar