Nå nya målgrupper med skulle
vilja
 bli
 din viktigaste partner.

Är du marknadschef eller på annat sätt ansvarig för bolagets marknadsföring? Vi är intresserade av att inleda nya samarbeten med dig som vill utveckla din affärsverksamhet med hjälp av digital marknadsföring. Ring oss på 010-33 00 050 eller skicka ett mejl på case@noga.se och berätta om dina önskemål, din verksamhet och dina affärsmål, så tar vi gärna en diskussion. Välkommen att höra av dig!

KONTAKTA OSS
Du når oss alltid på mejl@noga.se
 och vardagar mellan 8-17 når du oss även på telefon 010 – 33 00 050.

BESÖK OSS
Vi tar normalt emot bokade besök på vårt huvudkontor på Bataljonsgatan 8 i Jönköping. Just nu är vi lite restriktiva med fysiska möten och träffas hellre via webbmöten. Kontakta oss så diskuterar vi vidare.

PERSONUPPGIFTER
När du kontaktar oss behöver vi behandla dina personuppgifter. Och genom att kontakta oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter. I vår integritetsspolicy kan du läsa om hur behandlingen går till.

ANSÖKAN OM ARBETE & PRAKTIK

Har du frågor gällande arbete eller praktikplats? Vi söker ständigt efter fler talanger som kan förstärka vårt team av strateger och under både vår och höst erbjuder vi möjlighet till praktik för högskole- och yrkesstuderande.

För att din ansökan om arbete eller praktik ska behandlas behöver den vara skriven på svenska och innehålla namn, ålder, kontaktuppgifter, CV och ett kort personligt brev där du beskriver dig själv och förklarar hur just du kan bidra till att göra Noga lite vassare.

För att söka arbete mejlar du oss på jobb@noga.se. Söker du praktik så skickar du ett mejl på praktik@noga.se.
Undvik att skicka onödiga personuppgifter som personnummer.

Bataljonsgatan 8
553 05 Jönköping

Hitta nya kunder med banner-annonser.

Med målgrupper baserade på bland annat tidigare besök på konkurrenters webbplatser kan du idag visa banner-annonser för dina konkurrenters kunder. Med dagens möjlighet att basera målgrupper på flera olika parametrar som geografi, intresse och beteende, så är banner-annonsering idag helt klart att betrakta som ett mycket finkalibrigt instrument för marknadsföring.

BYGG VARUMÄRKE på kända sajter med banner-annonser
Med banner-annonser, eller display-annonser som det också heter, kan du idag nå personerna i din målgrupp, oavsett om de befinner sig på aftonbladet.se, expressen.se, blocket.se eller någon annan välkänd sajt. Genom att välja webbplatser som är “Brand Safe” så säkerställer vi att dina videoannonser endast visas på välkända och godkända webbplatser. Med exponering på stora kända mediesajter får du dessutom en extra varumärkesbyggande effekt.

Nå dina konkurrenters KUNDEr
Med målgrupper baserade på bland annat webbplatsbesök annonserar vi för dina konkurrenters kunder. Genom att visa banner-annonser för de personer som nyligen besökt din konkurrents webbplats når du direkt en helt ny, relevant, målgrupp. Det här är ett effektivt sätt att hitta nya kunder i en målgrupp som vi redan på förhand vet har intresse av dina produkter och tjänster. Marknadsföring för en så exceptionellt relevant målgrupp, resulterar nästan alltid i en mycket effektiv kampanjekonomi.

Sälj mer med remarketing banner-ads

Med remarketing kan du nå de som besökt din webbplats och därmed bekräftat sitt intresse för dina produkter eller tjänster. Med en bra strategi för remarketing lyckas du sälja till de som ännu inte blivit kunder och att sälja mer till de som tidigare handlat. Genom att visa varumärkesbyggande annonser och produktannonser för dessa personer – de som redan befinner sig i konverteringsfasen, bygger du lojalitet och växer genom merförsäljning.

Kombinera geografi & demografi
Ofta kombinerar vi flera relevanta målgrupper som dina webbplatsbesökare (remarketing), besökare på konkurrenters sajter samt intressemålgrupper med varandra. För att öka relevansen ytterligare kan vi dessutom visa våra video-banners för vår målgrupp – inom ett begränsat geografiskt område. Om vi dessutom väljer att enbart visa annonserna när personerna i målgrupperna besöker DI, DN, expressen, SVD och Aftonbladet, så får du dessutom varumärkesnytta från de stora mediesajterna. Genom att kombinera flera olika parametrar blir precisionen och relevansen mycket hög.

En banner-strategi för fler affärer

Med banner-annonsering kan du alltså både bygga ett starkt varumärke, nå dina nuvarande kunder och hitta nya kunder. Vi på Strategibyrån Noga har sedan 2009 hjälpt flera företag att hitta nya kunder och förbättra sin lönsamhet. Vill du veta hur vi tillsammans med dig kan skapa affärsnytta genom strategisk banner-annonsering? Varmt välkommen att höra av dig för ett första möte!
KONTAKTA OSS Direkt!